F. 1: "Instrucció breu per los cuyners princi[pi]ans segons lo estil dels carmelitas descalsos a fi que qualcevol, per poca pràctica que tinga, puga desempeñar qualcevol cuyna de la prov<u>íncia. Compost per lo hermano fra Francisco del Santíssim Sagrament, cuyner del convén de Sant Joseph de Barcelona". A continuació, sense text: "Llisència".
F. 2-5: "Pròlech al lector". Inc.: "Vàrios y cèlebres cuiners han escrit ynstruccions o artes de cosina". Expl.: "glòria a l'Esperit Sant para sempra. Ament".
F. 6-16v (p. 1-22): "Cap. primer, que conté onse advertèncias mol necesàrias". "Primera<ment> adve[r]tència". Inc.: "La cosa més àrdua y dificultosa me apareix a mi asertar lo gust de tots los paladars".
F. 17-32 (p. 23-50): "Cap 2: dels platillos".
F. 32-44 (p. 50-45 [sic]): "Cap. 3: de las escudellas de tots los llegums sechs [...]".
F. 44-52 (p. 45-61): "Cap. 4: escudellas que són primera y segona clase".
F. 52-59 (p. 61-75): "Cap. 5: de la preparació del peix".
F. 59-85v (p. 75-127): "Cap. 6".
F. 85v-97 (p. 127-149): "Cap. 6 [sic]: del bacallà y tuñina".
F. 97-103v (p. 149-162): "Cap. 7: dels ous, de vàrias maneras de guisar-los".
F. 103v-109 (p. 162-173): "Cap. 8: del peix escabetxat". Expl.: "y lo pitjor és que ab facilitat ce olvida molta ce ou y ce veu vegadas". |